PDA

View Full Version : ICQ file transfer problems because of firewall


Hulaboy
05-29-2001, 08:35 PM
I'm having a problem getting file transfers to work with ICQ. SPAMI have a Linksys 4 port router that has the built-in firewall. Does anybody know how I can configure ICQ to go through the firewall? SPAMThanks!

Keefe
05-29-2001, 10:13 PM
what ICQ version are you using?

Hulaboy
05-30-2001, 01:08 AM
The version that I'm using is the newest one...I believe it's 2000b if I'm not mistaken.

SinnopS
05-30-2001, 01:22 AM
i believe the ICQ port is 1080. configure your router to open up that port :)

Hulaboy
05-30-2001, 02:07 AM
Thanks! I'll give that a try and hope that it works.

SinnopS
05-30-2001, 10:36 AM
good luck man

Digital_Vixen
06-11-2001, 04:53 PM
If the transfer through Port 1080 doesn't work, 1081 and also 1082 works, but they're not as reliable SPAM:P SPAM