PDA

View Full Version : Networking with DSL


DaNeTwORkeR
08-15-2001, 08:15 PM
I am going to try and network 30 computers with DSL,Is this possible? Any suggestions? I am new to this,But when i go to do it,I really want to do it right.

Keefe
08-15-2001, 08:40 PM
I work for any ISP that does DSL and I know that the easiest way would be to buy a DSL router. SPAMYou might actually have one already...what modem/router did the DSL company give you? SPAMWhat DSL providor is it?

DaNeTwORkeR
08-15-2001, 08:56 PM
I have the cisco 678 modem,i also have 3 switches and a linksys dsl router,will i need anything else?

DaNeTwORkeR
08-15-2001, 09:01 PM
Please send me any info that would help

Keefe
08-15-2001, 09:48 PM
connect them in this order

switches>router>modem

plug the dsl modem in the external ethernet port of the router. Then connect the internet ethernet port from the router to the switches.