Techwarelabs Community

Techwarelabs Community (http://www.techwarelabs.com/community/index.php)
-   Networking (http://www.techwarelabs.com/community/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Should i put a smoothwall pc in? (http://www.techwarelabs.com/community/showthread.php?t=15729)

WebCave 05-26-2008 02:10 AM

Should i put a smoothwall pc in?
 
I am running a free host and im not sure if i should put in a firewall smoothwall your opinion.

Jason 05-27-2008 06:37 AM

You should have at least some sort of firewall. Check out sonicwall and firebox as two other hardware based firewalls. The smoothwall will probably allow you more flexibility though.

IDKFA 10-29-2008 01:04 AM

Quote:

Originally Posted by Jason (Post 68244)
You should have at least some sort of firewall. Check out sonicwall and firebox as two other hardware based firewalls. The smoothwall will probably allow you more flexibility though.

+1 Important.

You absolutely need something. I really only read up on Sonicwall, (and it was a while ago) as I don't run a website.

On the other hand, Jason does...


All times are GMT -5. The time now is 06:19 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.