Techware Labs Header

Forums have moved

See this announcement for more details, or just go directly there.


Go Back   Techwarelabs Community > Tech > Networking

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-29-2005, 05:32 PM
noobster101
 
Posts: n/a
Default How do you get past websense?

hi,
at my school there is websense (yes, the really annoying web block) and i can't get around it.
if your going to tell me change my "proxy settings" please be specific because i am a noob at hacking and stuff (hence my name).
anyway, whatever help you give please be really specific.
thanks
-the noobster
Reply With Quote
  #2  
Old 10-09-2005, 11:13 PM
dolomite33 dolomite33 is offline
Junior Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2
Default

... stumbled across this site the other day ... http://www.hidemyurl.com .... you get to test your site (i needed to get into yahoo mail) and it worked for me so i paid the $30 for a year ($2.50/month) ... you get an online account ... all web based NO software to install ... NO settings to change ... seems to be working for 95% of sites ... i have had some issues with heavy JavaScript sites but thats about it ... looks like a winner ... they also offer http://www.hidemyurl.com:900 ... websense and st bernard are only looking on port 80 ... so they block http://www.hidemyurl.com in websense or st bernard port 900 will still work ... as long as their IP is not blocked at your location it should work just fine ... i was using megaproxy.com but this is BETTER and CHEAPER

they even have a free service that is better than anything like tinyurl.com ... you can have custom link endings and EXPIRE your link ...
Reply With Quote
  #3  
Old 08-12-2006, 06:52 PM
ikon ikon is offline
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1
Default

.... i need to crack web sense at my work or i am gonna lose my mind... will some one post something that works... that hide my url stuff didnt work
Reply With Quote
  #4  
Old 08-14-2006, 04:24 AM
vee_ess's Avatar
vee_ess vee_ess is offline
Super Moderator
 
Join Date: Aug 2001
Location: Phoenix, Arizona
Posts: 2,781
Send a message via ICQ to vee_ess Send a message via AIM to vee_ess Send a message via MSN to vee_ess Send a message via Yahoo to vee_ess
Default

Just a thought I'm pondering... Would you still lose your mind if you worked while you are at work?

here's another:
If there was no Internet for you to tell us you will go crazy, would you still go crazy? How would we know? Don't you love Psych 101?
Reply With Quote
  #5  
Old 08-18-2006, 05:02 PM
SPazZTiK SPazZTiK is offline
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 2
Default

http://www.techwarelabs.com/communit...=507&start=180
Reply With Quote
  #6  
Old 11-03-2006, 06:21 AM
mikel mikel is offline
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 6
Default

great job dolomite.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-07-2006, 12:22 PM
DJ Gravy DJ Gravy is offline
Junior Techie
 
Join Date: Nov 2006
Location: San Diego
Posts: 7
Send a message via AIM to DJ Gravy Send a message via Yahoo to DJ Gravy
Default

Another way to get past websence, or what worked for about 3 weeks for me as I was working graveyard, and wanted to sit on myspace all night,

go to start> run > cmd > ping www.myspace.com and get the return IP address...

next you can open a new internet browser and type int http://10.10.10.1 or what ever the IP address is, and presto! It works.. for the most part.

Another is to go to altavista.com and click on babblefish, and translate a URL from either German to english, or simple chinese to english.. that worked probaly 7/10 times.

Hope this helps...
Reply With Quote
  #8  
Old 12-04-2007, 02:42 PM
overratedgob overratedgob is offline
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1
Thumbs up To get round webfetch

Just search translators go onto babel fish and translate the page into english easy, i know that and im only 14!
Reply With Quote
  #9  
Old 12-05-2007, 01:38 PM
skav2 skav2 is offline
Techie
 
Join Date: Dec 2005
Location: Struthers
Posts: 31
Send a message via Yahoo to skav2
Default

on my computers here at school everything is blocked and cant use any comp utilities so i gave up on it getting passed it and after getting in trouble a few times ive learned my lesson
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 03-07-2008, 08:21 AM
assban assban is offline
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default

http://www.aplusproxy.com/ works well for me. If aplusproxy.com is blocked, you can get fresh proxy sending to your email box by joining this proxy groups: http://groups.google.com/group/daily_ip
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:34 PM. Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum style by ForumMonkeys.