Techware Labs Header

Forums have moved

See this announcement for more details, or just go directly there.

  #1  
Old 11-12-2002, 11:54 AM
_AA_
 
Posts: n/a
Default Apache

http://www.uplink0.cjb.net/pics.html

Why does apache not display the jpg images here...?

Can someone help me...!
Reply With Quote
  #2  
Old 11-12-2002, 12:24 PM
Uranium-235's Avatar
Uranium-235 Uranium-235 is offline
Administrator
 
Join Date: Nov 2001
Location: Mansfield, TX
Posts: 2,469
Send a message via ICQ to Uranium-235 Send a message via AIM to Uranium-235
Default

have you ever tried to copy the image location to your address bar?

http://www.uplink0.cjb.net/pic2.jpg

I get forbidden, check and see if it has full permissions enabled
Reply With Quote
  #3  
Old 11-12-2002, 10:49 PM
xMerCLorDx
 
Posts: n/a
Default

chown -r /local/apache/htdocs/*

i forget, haven't used linux in a while

but i know that ur problem is in ownership.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-13-2002, 11:49 AM
_AA_
 
Posts: n/a
Default

OMG => you're right, it was the permissions on the images... that was very freeking stupid of me !!!

DOH !
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:52 AM. Powered by vBulletin® Version 3.6.5
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum style by ForumMonkeys.